Kreuzfahrt auf dem See Perućac

(Srpski) KRSTARENJE JEZEROM PERUĆAC

(Srpski) Sa ručkom i muzikom na brodu

(Srpski)

Reka Drina i njen veličanstveni kanjon su blago i bogatstvo koje Taru, Perućac i Bajinu Baštu između ostalog, čine tako posebnom. Ona je jedna od najlepših reka ovog dela Evrope što joj i nije teško da bude, obzirom da nastaje kod Šćepan polja od reke Tare (Crna Gora), i ništa manje lepe reke Pive. Čini se da je Drina, baš ovde, u podnožju planine Tare najlepša, a njeno korito i kanjon najslikovitiji i najimpresivniji. Kanjon Drine je jedan od najdubljih kanjona u svetu (na pojedinim mestima i do 1000 m).

Nakon pola sata na izletu krstarenje jezerom Perućac, sačekaće vas predeo gde Drinu krasi zelena boja vode i šumom obrasle litice koje spajaju vodu sa nebom. Trenutci provedeni u kanjonu su nesvakidašnji, nezaboravni i neponovljivi…

(Srpski) OPIS IZLETA

(Srpski)

 • Dolazak do Perućca u dogovoreno vreme;
 • Ukrcavanje na brod, krstarenje najlepšim kanjonom Drine u trajanju od 3 časa, dolazak do granice sa Republikom Srpskom i povratak nazad;
 • Ručak na brodu (riba ili jagnjeće i praseće pečenje);
 • Uz dogovor i muzika na brodu;
 • Povratak na polazno mesto (Kraj izleta).

(Srpski) CENA IZLETA

(Srpski) Na upit

(Srpski) Način plaćanja:

(Srpski)

Gotovinsko plaćanje: prilikom rezervacije izleta i kupovinom karata za plovidbu najkasnije 2 dana pre početka izleta.

(Srpski) Cena izleta uključuje:

(Srpski)

 • Krstarenje brodom kanjonom Drine  u trajanju od 3 časa – 22 km do granice sa Republikom Srpskom i nazad do polaznog mesta, ukupno 44 km.
 • Ručak na brodu
 • Muziku

(Srpski) Cena izleta ne uključuje:

(Srpski)

 • Prevoz do Perućca;
 • Piće;
 • Individualne troškove putnika kao i druge troškove koji nisu predviđeni programom izleta i nisu u sadržaju programa.

(Srpski) NAPOMENE

(Srpski)

Državljani Republike Srbije mogu ploviti sa važećom ličnom kartom ili biometrijskim pasošem, a deca moraju posedovati pasoš i saglasnost roditelja ukoliko ne plove sa oba roditelja. Rok za prijavljivanje je najkasnije 2 dana pre plovidbe uz OBAVEZNO dostavljenje ličnih podataka: Ime i prezime, JMBG i broj važeće lične karte ili pasoša zbog prelaska državne granice i granične kontrole.

Izlet će se realizovati sa minimum 40 prijavljenih plativih putnika.

U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika Agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja. Izlet se neće ostvariti i u slučaju baš loših vremenskih uslova kao što su jak vetar, grad ...). Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora upoznate sa programom putovanja. Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.